EXPOSITIES

 In de Kapel van Bronkhorst exposeer ik mijn werk van zaterdag 20 mei, zondag 21 mei,maandag 22 mei, woensdag 24 mei, donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei, van 10.30 - 17.00 uur. (Let op, dus niet op dinsdag 23 mei. Twee eerdere jaren was een groot succes en gezellig druk. Daarom doe ik het weer. Te zien zijn landschappen, klassieke interieurs, stadsgezichten, oude havens, architectuur, terrassen, dieren, enz. Veel nieuw werk, dat nog niet eerder is geëxposeerd. Ik ben er zelf ook, dus kan ik iets vertellen over mijn werk als je dat wilt. De dichtbundels die ik samen met Egbert Oldenboom heb gemaakt zijn te koop en veel keus in kunstkaarten in de kaartencaroussel. Het pittoreske en ‘kleinste’ stadje Bronkhorst, gelegen aan de IJssel dateert uit de middeleeuwen. Een toeristische trekpleister die wordt aangedaan door bezoekers van de Veluwe en de Achterhoek. Er zijn gezellige terrassen naast de kapel en winkeltjes. Dus wees welkom in de Kapelstraat 2, Bronkhorst, Gelderland.

IK HEB EVEN VOOR JE GEKEKEN. Maar het worden saaie paasdagen. Nergens wat te doen. Niks op televisie, lege meubelboulevards enslaapverwekkende voetbalwedstrijden. Tenzij je mijn atelier bezoekt tijdens de Kunstroute Lochem, vlakbij Deventer. Kleine en grote impressionistische schilderijen van allerlei onderwerpen, stenen en bronzen beelden, tekeningen en kunstkaarten.  Dus je bent helemaal welkom op mijn adres in Epse op 8, 9 en 10 april van 11.00 - 17.00 uur.  Lochemseweg 42. De jaarlijks terugkerende Kunstroute Lochem behoort tot één van de grootste van Nederland en er zijn telkens ruim honderd deelnemende kunstenaars van diverse pluimage.  Meer info: www.kunstinlochem.nl. Op 10 april is ook werk van mij te zien in Ons Gebouw, Sporkehout 4 in Harfsen van 11.00 - 17.00 uur. Je wordt ontvangen door Nienke Harmsen met haar iconen, door Claske de Waal met haar acrylschilderijen of door Hannie Beernink met haar aquarellen.

De Kunstroute in de gemeente Lochem behoort tot één van de grootste in Nederland. Elk jaar zijn er meer dan 100 deelnemende kunstenaars. Zoals elk jaar gedurende de paasdagen. 8, 9 en 10 april 2023, van 11.00 tot 17.00 uur. Er volgt binnenkort meer informatie.

Een breed aanbod van diverse disciplines van meer dan 60 kunstenaars. Een plek waar ook kunst te koop is. Hou een plekje vrij in je agenda en bezoek deze beurs in de mooie stad Zutphen. Ik ben er zelf ook bij met recent werk. Wees welkom. De toegang is gratis en parkeren geen enkel probleem. www.kunstbeurszutphen.nl

Geselecteerd op het raakvlak van kleur, licht en atmosfeer heb ik 11 schilderijen mogen insturen naar Galerie Paterswolde voor de expositie RAAKVLAK. Daar te zien tot 17 september 2022.