UITNODIGING VOORJAARSEXPOSITIE IN HET RIJSSENS MUSEUM

UITNODIGING VOORJAARSEXPOSITIE IN HET RIJSSENS MUSEUM

Mijn eerste expositie dit jaar is meteen een hele leuke, namelijk in het Rijssens Museum. Het museum toont de bijzondere en rijke geschiedenis van Rijssen, een eeuwenoude stad in Twente. Het museum bevindt zich in het kasteelcomplex van de Havezate de Oosterhof. En maak dan meteen een wandeling door het park. Kasteellaan 1, 7461 PV Rijssen.

 SCHILDERIJEN EN KERAMIEK

17 grote en kleine schilderijen zijn te zien in de Wissel-expositiezaal. Landschappen en stadsgezichten. Maar ook andere onderwerpen, want ik schilder alles waar ik kippenvel van op mijn armen krijg. Mijn werk hoort thuis in de traditie van de impressionisten. ‘Ik word altijd blij van je werk’ krijg ik vaak te horen. Mijn schilderijen worden opgebouwd uit kleurrijke vlekken en vlakken van olieverf, die een spontane en vitale uitwerking laten zien, maar klassieke schildervaardigheden vind ik belangrijk. Kijk zo je wilt ook even op mijn website www.rudyvolbeda.com. Verder zijn er handgemaakte keramische vazen te zien van Jan Kamphuis uit Zwolle. Bijzondere objecten van vorm en decoratie om blij van te worden. kijk ook op www.jankamphuis.nl.

 UITNODIGING EN OPENING

Graag nodig ik je uit om mijn expositie te komen bekijken. De expositie is van 16 maart t/m 27 april 2024. Open op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zie ook www.rijssensmuseum.nlJe bent van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn op zaterdag 16 maart  van 16.00-18.00 uur. Dan drinken we op de schoonheid van kunst en cultuur. 

PROEF DE LENTE EN KOM KIJKEN