EXPOSITIES

Er komt weer een bijzondere Kunstroute aan voor de Kerstdagen. De atelierdeuren van 12 kunstenaars staan dan wagenwijd open In Gorssel, Zutphen, Eefde en Epse. Ik ben één van hen en je bent welkom. Vrij entree. Omdat ik een actieve en bevlogen schilder ben zijn er steeds weer nieuwe grote en kleine olieverfschilderijen te zien. Impressionistische landschappen, stadsgezichten, oude architectuur, klassieke interieurs, dieren, kleine portretjes, boten en havens, enz. Veel kleine olieverfjes en tekeningen die betaalbaar zijn, dus origineel om kado te geven aan een geliefde of aan jezelf. Er zijn ook  dichtbundels en kunstkaarten. Er is een flyer met alle 12 deelnemers en hun adressen in onze regio verspreid. Heb je ‘m niet? Ik mail ‘m graag even naar je toe, laat me weten. rudyvolbeda@gmail.com

Ik doe weer mee aan de Kunstbeurs Zutphen in de Hanzehal. Mijn nieuwste werk is er te zien en te koop. Totaal zijn er ongeveer 70 kunstenaars. Een mooie gelegenheid om veel uiteenlopende vormen van kunst te ontdekken. De kunstenaars zijn zelf aanwezig en vertellen je graag over hun passies, hun denkbeelden en werkwijzen.  Zie je teveel in één keer…, in het restaurant kun je even op adem komen. De toegang tot de Hanzehal is gratis. Parkeren kan op het grote bijbehorende parkeerterrein. Kom je van ver? Kijk dan ook in het centrum van deze middeleeuwse hanzestad met z’n hofjes, z’n oude architectuur, bijzondere winkeltjes en terrassen. Je gaat een leuke dag hebben. 

Bezoek 13 kunstenaars in hun atelier. De deuren staan open die meestal gesloten zijn. Ik ben één van de 13. Je bent van harte welkom in mijn atelier, de gang en in de tuin. Ook mijn meest recente schilderijen zijn te zien. Kleine en grote werken. Tekeningen, bronzen beeldjes, dichtbundels en kunstkaarten. Flyers met alle 13 deelnemende kunstenaars liggen bij mij voor je klaar. 5 en 6 augustus van 11-17.30 uur Mijn adres is: Lochemseweg 42, Epse. (bij Deventer). 06 51617912. Klik op de kopregel om de poster te zien.. Ik kan ook de complete flyer naar je mailen. rudyvolbeda@gmail.com

 In de Kapel van Bronkhorst exposeer ik mijn werk van zaterdag 20 mei, zondag 21 mei,maandag 22 mei, woensdag 24 mei, donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei, van 10.30 - 17.00 uur. (Let op, dus niet op dinsdag 23 mei. Twee eerdere jaren was een groot succes en gezellig druk. Daarom doe ik het weer. Te zien zijn landschappen, klassieke interieurs, stadsgezichten, oude havens, architectuur, terrassen, dieren, enz. Veel nieuw werk, dat nog niet eerder is geëxposeerd. Ik ben er zelf ook, dus kan ik iets vertellen over mijn werk als je dat wilt. De dichtbundels die ik samen met Egbert Oldenboom heb gemaakt zijn te koop en veel keus in kunstkaarten in de kaartencaroussel. Het pittoreske en ‘kleinste’ stadje Bronkhorst, gelegen aan de IJssel dateert uit de middeleeuwen. Een toeristische trekpleister die wordt aangedaan door bezoekers van de Veluwe en de Achterhoek. Er zijn gezellige terrassen naast de kapel en winkeltjes. Dus wees welkom in de Kapelstraat 2, Bronkhorst, Gelderland.

IK HEB EVEN VOOR JE GEKEKEN. Maar het worden saaie paasdagen. Nergens wat te doen. Niks op televisie, lege meubelboulevards enslaapverwekkende voetbalwedstrijden. Tenzij je mijn atelier bezoekt tijdens de Kunstroute Lochem, vlakbij Deventer. Kleine en grote impressionistische schilderijen van allerlei onderwerpen, stenen en bronzen beelden, tekeningen en kunstkaarten.  Dus je bent helemaal welkom op mijn adres in Epse op 8, 9 en 10 april van 11.00 - 17.00 uur.  Lochemseweg 42. De jaarlijks terugkerende Kunstroute Lochem behoort tot één van de grootste van Nederland en er zijn telkens ruim honderd deelnemende kunstenaars van diverse pluimage.  Meer info: www.kunstinlochem.nl. Op 10 april is ook werk van mij te zien in Ons Gebouw, Sporkehout 4 in Harfsen van 11.00 - 17.00 uur. Je wordt ontvangen door Nienke Harmsen met haar iconen, door Claske de Waal met haar acrylschilderijen of door Hannie Beernink met haar aquarellen.

De Kunstroute in de gemeente Lochem behoort tot één van de grootste in Nederland. Elk jaar zijn er meer dan 100 deelnemende kunstenaars. Zoals elk jaar gedurende de paasdagen. 8, 9 en 10 april 2023, van 11.00 tot 17.00 uur. Er volgt binnenkort meer informatie.