MIJN WERK - PORTFOLIO

MIJN WERK AANKOPEN

Als je mijn werk “in levende lijve” wilt zien kun je één van mijn exposities bezoeken. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in mijn atelier in Epse, vlakbij Deventer. Vijf minuten rijden vanaf de A1. En maak meteen gebruik van de situatie om Museum More te bezoeken in Gorssel, vijf minuten rijden vanaf mijn atelier. Of More in Ruurlo. Neem dan contact op voor een afspraak. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn exposities, schrijf dan in voor het ontvangen van mijn kunstbrief onder 'contact'.

Image

Alle grotere schilderijen zijn gemaakt met olieverf op linnen. De kleinere "plein air" werken met olieverf op doek, dat is gemonteerd op paneel (marouflé). Verder zijn alle schilderijen voorzien van een blankhouten baklijst met een zwart randje intern. Soms heb ik  andere lijsten toegepast.

DANK JE WEL

Kopers en verzamelaars van mijn werk stellen me in staat om steeds naar nieuwe locaties te gaan om plein air te schilderen. Om mee te kunnen doen met kunstzinnige evenementen en om mijn materialen te bekostigen. Dat waardeer ik enorm.