GDPR Privacy Policy

Website Privacy Verklaring - General Data Protection Regulation (GDPR)

 

Rudy Volbeda, DUTCH PLEIN AIR & STUDIO PAINTER, gevestigd aan Lochemseweg 42, 7214 RK Epse, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

Rudy Volbeda
Lochemseweg 42
7214 RK Epse
the Netherlands
T:    06 51 06 10 79 012
E:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W : www.rudyvolbeda.com

 

Persoonsgegevens die verwerkt worden.

Rudy Volbeda verwerkt jouw persoonsgegevens doordat jij gebruik maakt van zijn diensten, en/of omdat jij deze zelf aan hem verstrekt. Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt:
  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die jij actief verstrekt in correspondentie en/of telefonisch.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die verwerkt worden.

Deze website verzamelt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag worden de persoonsgegevens verwerkt.

Rudy Volbeda verwerkt de persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van zijn nieuwsbrief
  • Jou te kunnen e-mailen indien dit nodig is om jouw verzoek te kunnen uitvoeren.

 

Geautomatiseerde besluitvorming.

Deze website maakt geen gebruik van zgn. geautomatiseerde verwerkingen.

 

Er wordt gebruikgemaakt van de volgende computerprogramma's of -systemen:

Eigen Computer:

  • Website security:  Akeeka Admin Tools Pro: om de website optimaal te beveiligen
  • Apple Mail: om met u in contact te kunnen treden. Als jij contact opneemt via de mail, worden de betreffende mails opgeslagen op de computer van Rudy Volbeda.
Whirlwind:
De website worden gehost bij Whirlwind. Gegevens die achterlaten worden op de website zijn op de servers van Whirlwind opgeslagen .
 
Mailchimp:
De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Bij aanmelding voor de nieuwsbrief via 'Contact' formulier op de website wordt jouw e-mailadres en voornaam opgeslagen in de daarvoor bestemde verzendlijst binnen Mailchimp. Bij afmelden via 'Contact' formulier op de website wordt jouw e-mailadres en voornaam verwijderd van de lijst van Mailchimp.


Hoe lang worden de persoonsgegevens bewaard.

Rudy Volbeda bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Zodra de correspondentie beëindigd is, en/of jij je uitschrift voor het ontvangen van nieuwsbrieven, zullen al jouw gegevens worden verwijderen. 
 

Delen van persoonsgegevens met derden. 

Rudy Volbeda verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
 
 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken.

Rudy Volbeda gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. De cookies die worden gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en het gebruiksgemak. Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb jij het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken, of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Rudy Volbeda, en jij hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat jij bij Rudy een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die hij van jou heeft in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Rudy Volbeda: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rudy reageert zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Rudy Volbeda wil jou er tevens op wijzen dat jij de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: autoriteitpersoonsgegevens.nl

 

 

Hoe de persoonsgegevens worden beveiligd.

Rudy Volbeda neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang , ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van Akeeba Admin Tools Pro  (tweestapsverificatie en beveiliging website),  een betrouwbaar SSL Certificaat en de tweestapsverificatie in de MailChimp account.

Als jij de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Rudy Volbeda: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 5 juli 2018.


www.rudyvolbeda.com © 2019 │